Telepon: 0086-18054395488
  • produk
  • produk

Mitra Koperasi

  • Wal-Mart
  • Carrefour
  • LOTTE Mart
  • TESCO
  • METRO

Naha Milih Kami

  • pangalaman euyeub

    pangalaman euyeub

    Produksi kulkas profésional langkung ti 10 taun
  • jasa hiji-eureun

    jasa hiji-eureun

    Hiji-eureun layanan, ngan pikeun minuhan sarat customer.
  • sertifikasi produk

    sertifikasi produk

    Produk kami parantos lulus CE sareng sertifikasi ISO.