Telepon: 0086-18054395488

Tentang Kami

Shandong San Ao Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Shandong San Ao Refrigeration Equipment Co., Ltd.diadegkeun dina april.2012, lokasina di basa manufaktur panggedena Cina urang pakakas dapur, nu kawentar salaku "dapur Equipment Town of Cina," Bo Xing Town Propinsi Shan Dong.Kusabab ngadegna pabrik, tilu Austria "Élmu jeung téhnologi pikeun inovasi, kualitas survival, jasa pikeun ngembangkeun, paménta konsumén salaku tujuan, pikeun nyieun kauntungan pikeun konsumén" produk ngajual ogé sakuliah dunya, sarta usaha sagala. sakuliah dunya ngahontal stabilitas jangka panjang, win-win kerjasama strategis partnership.

San Ao museurkeun kana séri kulkas, séri kabinét tampilan termostatik, produksi kabinét ngawangun khusus sareng manufaktur, panggunaan prosés manufaktur canggih sareng sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun produk kualitas luhur, stabilitas tinggi efisiensi tinggi sareng hemat energi.Produk anu loba dipaké di mall balanja, supermarket, toko genah, toko anggur, hotél sarta tempat profésional lianna.

Pausahaan boga garis produksi profésional, alat-alat produksi canggih dina industri refrigeration sarta laboratorium nguji kualitas.Ayeuna, pikeun nyumponan kabutuhan pasar asing sareng unggal palanggan, perusahaan parantos ngadamel produk anu langkung saé, ku kituna produk tiasa leres-leres dipasang, ditampilkeun, dibersihkeun sareng dijaga.Jeung prosés séjén anu merenah tur praktis.Salaku tambahan, produk parantos lulus sertipikat pangakuan internasional sapertos "CCC", "ICE", sareng "CE".

Dina waktu nu sarua, San Ao boga alat refrigeration profésional, insinyur senior jeung tim tanaga teknis, taun produksi parabot refrigeration geus akumulasi pangalaman euyeub, ngokolakeun hiji tim teknis padet tur sanggup. Dina waktos anu sareng, dirojong ku institut design téhnologi praktis. sarta refrigeration group akademik parabot, éta nyadiakeun rojongan teknis kuat sarta panalungtikan produk anyar jeung rojongan ngembangkeun pikeun ngembangkeun usaha.Tilu produk Austria narékahan pikeun nyampurnakeun unggal jéntré, kaunggulan nyaeta standar kualitas produk San Ao, produk San Ao masing-masing teu kudu kasampak di mérek dagang, produk sorangan buktina.

Masihan kamajuan salajengna, salajengna, ngembangkeun sustainable sarta perluasan San Ao Games, ayeuna boga merek bebas "Han Jiang xue""Hui You San Ao. " Sajauh ieu, sababaraha produk parusahaan geus diékspor ka Israél, Amérika Serikat. Amérika Serikat, Asia Tenggara sareng daérah sanés.Sarta eta geus meunang reputasi alus diantara konsumén.Kami yakin yén kami tiasa janten pasangan anu dipercaya pikeun alat-alat refrigerasi di supermarkét sareng dapur komérsial.Wilujeng sumping babaturan ti sakumna dunya nganjang ka pabrik urang.

oem2

OEM & ODM sayogi;

pangalaman2

Produksi kulkas profésional pikeun leuwih ti 10 taun;

Sertipikat4

Produk kami parantos lulus CE sareng sertifikasi ISO.

Keunggulan layanan2

harga pabrik, jaminan kualitas, pangiriman gancang jeung salempang-gratis sanggeus-jualan.

jasa hiji eureun 2

Hiji-eureun layanan, ngan pikeun minuhan sarat customer.

merek

Kami parantos gaduh merek sorangan "Han Jiang xue" "Hui You San Ao."