Telepon: 0086-18054395488

Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)

Katerangan pondok:

Produk ieu kabinét tampilan refrigerated seger kalayan suhu seragam sareng konstan.Utamana dianggo di supermarkét sareng toko genah pikeun nampilkeun tuangeun seger sapertos daging, kadaharan laut, sayuran sareng buah.Pangaruh pelestarian anu saé

Kisaran suhu nyaéta -2-5 ℃, produkna ngagaduhan opat gaya penampilan sareng sababaraha panjang pikeun pilihan pikeun nyocogkeun toko sareng paménta anu béda.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Pangropéa kabinét daging seger

Kabinet tampilan daging seger kudu scrubbed remen, sabab aya kénéh sababaraha lem residual sabudeureun.Salila prosés scrubbing biasa anjeun, hal ieu bakal ngaleungit sarta jadi caang jeung caang.Ulah make cai soapy, detergent atawa cai bersih pikeun ngabersihan kabinét tampilan daging seger.Dina raraga nyegah noda cai dipaké ti eroding kulit cabinets tampilan urang, pikeun nyegah keyeng jeung rot.

Urang tiasa nyayogikeun jasa ngaropéa OEM / ODM, kami gaduh tim desain profésional, upami kuantitas anjeun cukup ageung, ngadukung kustomisasi multi-ukuran sareng kustomisasi peta, upami anjeun peryogi, mangga ngahubungi kami!

produk Fitur utama jeung kelir

1. hawa-tiis kabinét tampilan ngagunakeun evaporator urang kapaksa sirkulasi tiis-hawa pikeun ngahontal refrigeration, cooling gancang.

2. Saatos ngabentuk curtain hawa stabil, suhu jero kabinét téh seragam jeung malah, euweuh refrigerating tungtung maot.

3. The uap dina condensing hawa tiis dina evaporator tina kabinét ngahurungkeun kana cai ka solokan kaluar, ngadopsi design defrosting timed ensures komoditi jero saluareun fronted.

4. Ngagunakeun éléktronik husus suhu-controller , panel kontrol calakan , ngajaga suhu di precision sarta minuhan kabutuhan hawa béda.

5. Sirkulasi outlet hawa , kompensasi outlet hawa ngajadikeun refrigeration leuwih seragam

6. Pigura lapisan kandel, awét, kapasitas bearing kuat.

Warna produk

Panjelasan Produk

Produk ieu kabinét tampilan refrigerated seger kalayan suhu seragam sareng konstan.Utamana dianggo di supermarkét sareng toko genah pikeun nampilkeun tuangeun seger sapertos daging, kadaharan laut, sayuran sareng buah.Pangaruh pelestarian anu saé

Kisaran suhu nyaéta -2-5 ℃, produkna ngagaduhan opat gaya penampilan sareng sababaraha panjang pikeun pilihan pikeun nyocogkeun toko sareng paménta anu béda.

tampilan produk

parameter teknis

Parameter dasar Tipe Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)
Modél FZ-AXF1812-01 FZ-AXF2512-01 FZ-AXF2912-01 FZ-AXF3712-01
Diménsi éksternal (mm) 1875 × 1180 × 920 2500 × 1180 × 920 2900 × 1180 × 920 3750 × 1180 × 920
Kisaran suhu (℃) -2 ℃ -8 ℃
Volume Éféktif (L) 230 340 390 500
Wewengkon tampilan (M2) 1.57 2.24 2.6 3.36
Parameter kabinét Jangkungna tungtung hareup (mm) 829
Jumlah rak 1
Rido peuting Lalaunan
Ukuran bungkusan (mm) 2000 × 1350 × 1150 2620 × 1350 × 1150 3020 × 1350 × 1150 3870 × 1350 × 1150
Sistim cooling Kompresor Tipe Jauh
Refrigerant Numutkeun Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10
Parameter listrik Lampu Kanopi & Rak Pilihan
kipas ngejat 1 PCS / 33 1 PCS / 33 2 lembar / 66 2 lembar / 66
Anti Késang (W) 26 35 40 52
Daya Input (W) 59.3 68 106.6 118.5
  Harga FOB Qingdao($) $750 $905 $1,072 $1,330

tampilan rinci produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja galvanis, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami