Telepon: 0086-18054395488

BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)

Katerangan pondok:

stainless steel atawa bahan baja dicét anu dipaké di jero kasus nu, sahingga tahan ka korosi, gampang pikeun ngabersihan jeung merenah ngagunakeun, sarta henteu pollute.The pelat gurat anu kalawan bubuk palapis pilem silika dina pelat baja tiis-digulung, gampang pikeun ngabersihan. , awét, basajan;

Éléktronik microcomputer suhu controller ngajadikeun suhu di jero kasus leuwih akurat.A pull-kaluar ngalambatkeun turun nyandak kakuatan hemat lamun operasi peuting;


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Tipe Jauh VS Tipe Colokkeun

Kompresor éksternal

1. Panas sareng kabinét aya di luar, sareng kabinét gaduh sora kipas.

2. Sarupa jeung conditioner hawa éksternal, tegangan kudu dianggap saméméh sebaran 5m pipa tambaga (tegangan bisa ngaropéa).

3. Mertimbangkeun lokasi Unit outdoor salila instalasi, sarta cagar hiji solokan lanté atawa pipa cai pikeun solokan ka ker sateuacanna, sarta émisi noise nyaeta ker.

Compressor jeung mesin terpadu

1. Éta merenah pikeun pamakéan colokan-di mobile, sarta noise ieu dipancarkeun jero rohangan.

2. Kompresor aya di handapeun freezer.

3. freezer kudu ditempatkeun 20-30 cm jauh ti témbok.

4. Freezers bakal ngahasilkeun cai condensed (fenomena normal).Lantai solokan atawa pipa solokan kudu ditangtayungan sateuacanna pikeun draining jero rohangan ka luar.

produk Fitur utama jeung kelir

1. Badag-kapasitas, ningkatkeun gudang, aréa tampilan kabuka badag, tampilan jelas tur intuitif;

2. compressor branded internasional, jaminan kualitas.

3. Lampu LED nyaéta 24V, kauntungan: tegangan aman, henteu ngahontal jalma, anu tiasa ningkatkeun kinerja kasalametan freezer;/ The lampu 4. Ngagunakeun curtains wengi low;

5. Thickened lambar, sistem kontrol suhu calakan;

6. Pabrik jualan langsung, salempang-gratis sanggeus jualan.

Warna produk

Panjelasan Produk

stainless steel atawa bahan baja dicét anu dipaké di jero kasus nu, sahingga tahan ka korosi, gampang pikeun ngabersihan jeung merenah ngagunakeun, sarta henteu pollute.The pelat gurat anu kalawan bubuk palapis pilem silika dina pelat baja tiis-digulung, gampang pikeun ngabersihan. , awét, basajan;

Éléktronik microcomputer suhu controller ngajadikeun suhu di jero kasus leuwih akurat.A pull-kaluar ngalambatkeun turun nyandak kakuatan hemat lamun operasi peuting;

Pasokan hawa Microporous, hawa tiis disebarkeun merata, suhu di jero stabil, sareng tuangeun henteu gampang dikeringkeun;

Busa integral polyurethane sareng desain sealing unik ngajantenkeun aman, hemat daya sareng éndah.

tampilan produk

parameter teknis

Tipe BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)
Modél BZ-LMZ1815/17-01 BZ-LMZ2515/17-01
Diménsi éksternal (mm) 1875*850*1550/1750 2500*850*1550/1750
Kisaran suhu (℃) 2°-8°
Volume Éféktif (L) 716/885 936/1180
Wewengkon tampilan (M2) 1.77 / 2.19 2.37 / 2.93
Konsumsi kakuatan (Kwh/24h) 25.39 37.05
Jumlah rak 3
Rido peuting Lalaunan
Ukuran bungkusan (mm) 2100×1000×1650/1850 2750×1000×1650/1850
Kompresor Horizontal Sanyo
Refrigerant R22 / R404A
Suhu nguap ℃ -10 -10
Lampu LED (W) 88.2W 122.4W
Kipas penguap (W) 2pcs / 66W 3pcs / 99W
Anti Késang (W) 26 35
Daya Input (W) 1661W 2424W
Harga FOB Qingdao($) $1,604 $1,895

tampilan rinci produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja galvanis, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami