Telepon: 0086-18054395488

Kabinet Kabinet Pulo Kombinasi

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Anjog)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Anjog)

    Kompresor impor anu berkualitas luhur nyaéta hemat energi sareng noise rendah.compressors brand badag internasional, Scop, refrigerant R290 / R404A bisa dipilih.

    Kaca pemanasan tempered, anti kondensasi sareng hemat energi, pangaruh visual anu saé.

    dewan éléktronik misah jeung sistem cooling, nu bisa gampang dihapus pikeun perbaikan atawa ngagantian.

    Defrosting otomatis ensures kinerja pangalusna tina evaporator nu.

  • Supermarket komérsial E5 Modél Combined Island freezer

    Supermarket komérsial E5 Modél Combined Island freezer

    Ngamangpaatkeun pinuh ku spasi kawates dina skenario pamakéan kawates, umumna ngagunakeun cabinets pulo digabungkeun, ngadopsi desain digabungkeun, ngagabungkeun sababaraha cabinets pulo babarengan, teu ngan ngahemat loba spasi, tapi ogé ngaronjatkeun éfék tampilan, kayaning supermarket kudu boga a spasi badag mintonkeun pangaruh, ku kituna pikeun narik leuwih konsumén jeung ngaronjatkeun kahayang konsumén 'meuli, utamana pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku spasi kawates, produk tampilan hadé, sarta mempermudah konsumén mésér produk.

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Standar)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Standar)

    Ngagunakeun compressor branded, cooling gancang, leuwih hemat energi jeung noise low;

    Gemblengna foaming, lapisan foaming thickened, hemat energi jeung hemat daya, cooling seragam, sarta freshness lila-abadi;

    Anti fogging, cambered, kaca tempered, teu deformasi, teu kabut, sarta insulasi termal leuwih;

    Sistem kontrol suhu calakan, langkung akurat, gampang dioperasikeun sareng langkung hariwang;

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Kabinét pulo supermarket disimpen dina tempat anu berventilasi pikeun ningkatkeun pangaruh dissipation panas kabinét pulo sareng ningkatkeun efisiensi refrigerasi kabinét pulo.

    Kabinét pulo supermarket bakal ngahasilkeun seueur panas nalika dianggo;nempatkeun eta dina tempat ventilated nyaeta kondusif pikeun dissipation panas kabinét pulo, kukituna enhancing kapasitas cooling kabinét pulo.

  • Kualitas luhur 04 Modél beku Dahareun Daging Pulo freezer

    Kualitas luhur 04 Modél beku Dahareun Daging Pulo freezer

    Defrosting rutin kabinét pulo supermarket penting.Pikeun kabinét pulo penyejukan langsung, jumlah ibun anu ageung bakal kabentuk dina témbok jero saatos lami dianggo.Upami éta henteu dipiceun, éta bakal mangaruhan pangaruh panggunaan kabinét pulo supermarkét tiis, sareng pangaruh cooling ogé bakal ngirangan pisan.Sacara umum, lapisan ibun kedah dicabut nalika lapisan ibun ngahontal 5 cm.Pikeun ngahemat masalah ieu, anjeun tiasa nganggo kabinét pulo anu tiis hawa.