Telepon: 0086-18054395488

Kabinet Deli

  • Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kompresor anu diimpor dianggo pikeun nembus jaringan outlet hawa microporous, AC disebarkeun merata, suhu dina kabinét konstan sareng seragam, sareng tuangeun moal garing.Kaca arc badag, desain penampilan geulis, sarta Unit pilihan éksternal, kabinét bisa manjang tur spliced ​​wenang.

    Produk ieu cocog pikeun supermarkét, pasar, toko jagal, hotél, hotél, sareng sajabana pikeun ningalikeun sareng ngajual produk daging, piring sareng tuangeun seger.Desain struktur katutup tiasa ngahemat énergi sareng listrik, sareng gaduh pangaruh pelestarian pangan anu saé.

  • Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kontrol suhu calakan, hawa-tiis ibun-gratis, freshness lila-langgeng;

    compressor brand, merata tiis, ngajaga gizi fisik jeung cai teu gampang leungit;

    Sadaya-tambaga refrigeration tube, speed refrigeration gancang sarta lalawanan korosi;

    Ngagunakeun lanté cai-nyimpen, stainless steel, leuwih tahan ka korosi;

    Cocog jeung rupa-rupa kasempetan, réstoran hot pot, toko babi, toko seger, jsb.

    Pabrik penjualan langsung, teu hariwang saatos penjualan.

  • Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Deli showcases, dijieun kalawan compressor kualitas kawentar, microcomputer pikeun kadali hawa, sistem defrosting otomatis tur microporous saluran sirkulasi hawa pikeun ngajaga thestable komo hawa jero tanpa hawa garing.Nembongan gaya alus tur méwah pikeun nyambungkeun sababaraha mesin jeung struktur dina rarancang humanisasi jeung kaca kurva lega.Éta ogé merenah pikeun muka atawa nutup ku cara nerapkeun tekanan alloy canggih ngadeukeutan dina panutup.Kalawan téhnik exquisite, konfigurasi unggulan, pisan mewah tur elegan salaku pilihan pangalusna pikeun némbongkeun sarta ngawétkeun kadaharan lezat di supermarket, mall jeung dagang catering.

  • Babak jeung Corner Deli Kabinet

    Babak jeung Corner Deli Kabinet

    Gede pikeun mintonkeun sandwich tos dijieun, daging, sosis, inuman botol, jeung snacks grab-jeung-go séjén, showcase refrigerated timer ngawula ieu ngagabungkeun reliabiliti jeung daya tarik éstétika pikeun ajak konsumén meuli barang anjeun!

    Desain profil low ngamungkinkeun Unit ieu pikeun nyocogkeun ampir mana, sarta alatan lampu LED caang, éta bakal nyaangan produk Anjeun bari narik perhatian customer.Unit ieu boga aksés pungkur kana sistem refrigeration pikeun simplify pangropéa rutin, sarta evaporator condensate disadiakeun pikeun sistem lengkep timer ngandung.