Telepon: 0086-18054395488

Pabrik Langsung Diobral YK Modél Air Curtain Colokkeun Dina Tipe Kulkas

Katerangan pondok:

Multideck Open Chiller loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jeung sajabana Éta parabot penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan sarta produk cakes.Our ngawengku rupa-rupa tebih sarta gaya cabinets curtain hawa sarta curtain hawa pulo buleud. kabinét.Sadaya produk nganggo kompresor merek kelas dunya.Ngarojong kustomisasi swasta.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

produk Fitur utama jeung kelir

1. Brand pamutahiran anyar, warna anyar, kualitas luhur bahan stainless steel.

2. Sirkulasi saluran hawa-angin blows kaluar ti tukangeun pikeun ngabentuk curtain hawa pikeun nyegah leakage hawa tiis.

3. Panel sisi kaca pinuh, ganda-lapisan thickening, euweuh sudut maot dina 180 derajat, bisa nembongkeun produk.

4. Sadaya-tambaga tube refrigeration, ngagunakeun aluminium foil hidrofilik tilelep panas, hirup layanan panjang, awét sarta efisien.

5. High-kacaangan LED tabung hemat energi, instalasi magnét, gampang pikeun mindahkeun sarta ngaleupas.

6. The seger-ngajaga curtain wengi adopts desain rebound slow, rébuan tés rebound, éféktif ngonci hawa, sarta mangrupa awét.

Warna produk

Pangaruh insulasi tina kabinét curtain hawa pohara alus:

Kualitas fungsi insulasi termal tina lapisan insulasi termal salila prosés produksi kabinét curtain hawa jeung kabinét hawa nangtung teu ukur indéks kualitas utama kabinét curtain hawa, tapi ogé faktor utama dina pamakéan ékonomis tina. kabinét curtain hawa.

Dina raraga ngahontal kinerja insulasi termal alus, perlu pikeun milih bahan luyu jeung ngadalikeun dénsitas bulk sarta diaméter sél dina rentang pangalusna.Ku alatan éta, salami anjeun milih hiji fixture husus nu bisa ngadalikeun suhu bahan, cooperate jeung fixture husus, sarta nangkep kaahlian foaming dewasa, anjeun bisa ngahasilkeun hiji kabinet curtain hawa kalawan éfék insulasi termal alus.

Fitur bubuka

Multideck Open Chiller loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jeung sajabana Éta parabot penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan sarta produk cakes.Our ngawengku rupa-rupa tebih sarta gaya cabinets curtain hawa sarta curtain hawa pulo buleud. kabinét.Sadaya produk nganggo kompresor merek kelas dunya.Ngarojong kustomisasi swasta.

Prinsip cooling tina chiller kabuka multideck nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti bagian tukang, ku kituna hawa tiis bisa merata katutupan ka unggal pojok kabinét curtain hawa, ku kituna sagala pangan bisa ngahontal saimbang jeung pangaruh seger-ngajaga sampurna.

tampilan produk

parameter teknis

Parameter dasar Tipe YK Colokkeun Tipe Open Cooler
Modél BZ-YKZ1219-01 BZ-YKZ1819-01 BZ-YKZ2519-01 BZ-YKZ2919-01
Diménsi éksternal (mm) 1250×750×1970 1875 × 750 × 1970 2500 × 750 × 1970 2900 × 750 × 1970
Kisaran suhu (℃) 2°-8° 2°-8° 2°-8° 2°-8°
Volume Éféktif (L) 692 923 1070 1383
Wewengkon tampilan (M2) 1.78 2.38 2.76 3.56
Parameter kabinét Jangkungna tungtung hareup (mm) 384
Jumlah rak 4
Rido peuting Lalaunan
Antar Dimensi (mm) 1250 × 648 × 1273 1875 × 648 × 1273 2500 × 648 × 1273 2900 × 648 × 1273
Sistim cooling Ukuran bungkusan (mm) 1450 × 850 × 2170 2075 × 850 × 2170 2700 × 850 × 2170 3100 × 850 × 2170
Kompresor/(W) Kompresor Sanyo Horizontal
Refrigerant R404A
Suhu nguap ℃ -10
Muatan réfrigeran (Kg) 1700 2100 2500 3150
Parameter listrik Lampu Kanopi & Rak 111.6W 151.2W 167.4W 226,8W
kipas ngejat 2 lembar / 66 2 lembar / 66 3 lembar / 99 4 lembar / 132
Anti Késang (W) 26 35 40 52
Daya Input (W) 1613.6W 1880.8W 2680.4W 3293.8W
  Harga FOB Qingdao($) $1,295 $1,585 $1.880 $2,135

tampilan rinci produk

Lalaunan langsir peuting
Outlet hawa disebarkeun merata,
Ngajaga suhu seragam

Téknologi outlet hawa backboard, kaluaran hawa seragam

rak multi-lapisan adjustable, sudut bisa disaluyukeun wenang

Setélan kontrol suhu calakan, gancang nyaluyukeun suhu, langkung merenah sareng gancang dianggo

Kipas EBM, Klep Ekspansi Danfoss, Pipa Tambaga Murni pikeun Penyejukan, Rak Bawah anu Bisa Dicabut, Gampang Dibersihkeun

Outlet hawa stainless steel, tahan korosi, piring handap boga kapasitas beban-bearing kuat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami