Telepon: 0086-18054395488

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A1: Kami produsén kalawan pangalaman leuwih ti 6 taun urang, diadegkeun dina April.2012, dilayanan konsumén di sakuliah dunya.

Q2: Naon produk utama anjeun?

A2: San Ao museurkeun kana séri kulkas, séri kabinét tampilan termostatik, produksi kabinét ngawangun khusus sareng manufaktur, panggunaan prosés manufaktur canggih sareng sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun produk kualitas luhur, stabilitas tinggi efisiensi tinggi sareng hemat energi.

Q3: Kumaha ngeunaan kualitas produk anjeun?

A3: Kami milik produk high-end, garansi sataun.Sadaya alat dilengkepan suku cadang kualitas luhur pikeun mastikeun kualitas sadayana, aman, stabil sareng lumayan.

Q4: Kumaha urang bisa meunang cutatan a?

A4: Urang tiasa ngadamel cutatan dumasar kana produk paménta customer.

Q5: Kumaha ngeunaan bungkusan anjeun?Dupi anjeun nawiskeun bungkusan OEM?

A5: Bungkusan kami téh pakét kasus kai baku, bisa ngaropéa nurutkeun customer requirements.Yes, OEM packing alsowelcomed.

Q6: Naon waktos kalungguhan?

A6:lolobanawaktos produksi nyaeta ngeunaan15-25 poé sanggeus mayar kalawan hiji container.The tanggal pangiriman husus dumasar kana kuantitas urutan Anjeun.

Q7: Dimana pabrik anjeun lokasina?Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka dinya?

A: pabrik kami aya di Xingfu Town Area Industri Boing Nagara, propinsi Shan dong.Anjeun tiasa ngapung ka Bandara Internasional Jinan Yaoqiang.kami bakal ngajemput anjeun.

Q8: Kumaha upami anjeun saatos penjualan-jasa?

A8: 1. Garansi: 1 Taun.

Kawijakan 2.Maintenance: Mun aya cacad dina jaminan, mangga kumpulkeun aranjeunna babarengan jeung ngirim gambar

ka kami, urang bakal nawiskeun rojongan teknis na suku cadang nurutkeun kaayaan, sarta ngabahas kumaha carana

nanggung ongkos (angkutan).

Wilujeng sumping didatangan pabrik urang iraha wae.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.