Telepon: 0086-18054395488

Kabinet Daging seger

  • Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Pausahaan urang specializes dina produksi parabot refrigeration supermarket komérsial pikeun leuwih ti 10 taun.Kami gaduh tim desain profésional sareng tim kontrol kualitas, ngadukung kustomisasi produk OEM sareng ODM, ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, sareng ngaharepkeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun langkung seueur pembeli di hareup.

  • Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Kabinet daging seger nyaéta freezer dipaké pikeun refrigerate sarta nembongkeun daging seger.Ku ngirangan suhu dina kabinet ka 2-8 derajat, laju kagiatan baktéri daging seger dilambatkeun, ku kituna manjangkeun umur rak daging seger.

  • Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Showcase daging loba dipaké di supermarket, toko buchery, toko buah, warung inuman, jsb.

    Éta mangrupikeun alat anu penting pikeun nyegerkeun tuangeun deli, tuangeun asak, buah sareng inuman.

    Prinsip cooling tina chiller daging nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti bagian tukang jeung handap, ku kituna hawa tiis bisa merata katutupan ka unggal pojok kabinét curtain hawa jeung sakabeh pangan bisa ngahontal saimbang jeung sampurna. pangaruh ngajaga seger.

  • Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)

    Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)

    Produk ieu kabinét tampilan refrigerated seger kalayan suhu seragam sareng konstan.Utamana dianggo di supermarkét sareng toko genah pikeun nampilkeun tuangeun seger sapertos daging, kadaharan laut, sayuran sareng buah.Pangaruh pelestarian anu saé

    Kisaran suhu nyaéta -2-5 ℃, produkna ngagaduhan opat gaya penampilan sareng sababaraha panjang pikeun pilihan pikeun nyocogkeun toko sareng paménta anu béda.