Telepon: 0086-18054395488

(Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet

Katerangan pondok:

Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal éfék pelestarian saimbang tur sampurna.cabinets curtain hawa loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jsb Ieu mangrupa alat penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan, jeung muih.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Fitur Utama Produk Jeung Warna

1. Desain modern, tampilan teleb barang; kapasitas badag, nyieun toko leuwih dahareun.

2. Desain sampurna nyandak konsumén pikeun nyokot di balanja merenah;

3. Double lapisan curtain hawa, Kabinet cooling gancang, dina suhu handap, bari leuwih énergi efisien;

4. Pamakéan struktur saluran hawa canggih, cooling gancang, uniformity suhu kabinét;

5. Desain insulasi kandel, langkung énergi, langkung kakuatan;

6. Sistim refrigeration jeung bagian kontrol listrik mangrupakeun produk brand-ngaran, pikeun mastikeun ngajalankeun dipercaya;

7. Desain merenah, kotak kontrol bisa diangkat, sarta pangropéa téh merenah;

8. jaminan kualitas, salempang-gratis sanggeus-jualan;

1641555826(1)

Warna produk

Fungsi produk jeung Aplikasi

1. Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal pelestarian saimbang tur sampurna. pangaruh.cabinets curtain hawa loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jsb Ieu mangrupa alat penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan, jeung muih.

2. Kabinét tampilan curtain hawa sabenerna mangrupa showcase nu ngagabungkeun dua pungsi utama refrigeration sarta katirisan, lajeng ngaronjatkeun desain dina dasar bisa nembongkeun produk.

3. Ku ngagunakeun fungsi lebur és jeung ibun tina hawa alam, konsumsi énergi anu greatly ngurangan, sarta jumlah badag listrik ditinggalkeun pikeun supermarket bari panyalindungan lingkungan.diperlukeun.

4. Sajaba ti éta, hawa curtain tampilan kabinét ogé bisa ngajaga suhu seragam dina kabinet, nu mangrupa significance gede pikeun produk anu kudu disimpen dina suhu luhur konstan atawa suhu low konstan.

Aplikasi Produk

parameter teknis

Parameter dasar

Tipe (Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet
Modél BZ-LMZ1220-01 BZ-LMZ1820-01 BZ-LMZ2520-01 BZ-LMZ2920-01
Diménsi éksternal 1250*850*2050 1875*850*2050 2500*850*2050 2900*850*2050
Kisaran suhu (℃) 2°-8° 2°-8° 2°-8° 2°-8°
Volume Éféktif (L) 519 692 802 1037
Wewengkon tampilan (M2) 1.78 2.38 2.76 3.56

Parameter kabinét

Jangkungna tungtung hareup (mm) 647
Jumlah rak 4
Rido peuting Lalaunan langsir peuting
Antar Dimensi (mm) 1250 × 648 × 1273 1875 × 648 × 1273 2500 × 648 × 1273 2900 × 648 × 1273
Ukuran bungkusan (mm) 1450 × 935 × 2290 2075 × 935 × 2290 2700 × 935 × 2290 3100 × 935 × 2290

Sistim cooling

Kompresor/(W) Tipe Jauh
Refrigerant Nurutkeun kana Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10

Parameter listrik

Daya Kompresor (W) 1160W 1320W 1970W 2440W
Daya cahaya (W) 111.6W 151.2W 167.4W 226,8W
Kipas evaporating (W) 2pcs / 66W 2pcs / 66W 3pcs / 99W 4pcs / 132W
Anti Késang (W) 26 35 40 52
Daya Input (W) 1613.6W 1880.8W 2680.4W 3293.8W
Harga FOB Qingdao($) $1,315 $1,605 $1,895 $2,155

tampilan rinci produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami