Telepon: 0086-18054395488

(Model LH) Kabinét Tirai Udara Tipe Jauh

Katerangan pondok:

Kisaran suhu 2-8 ℃, pikeun tampilan produk laut, daging seger, produk susu, sareng produk sapopoé, sapertos inuman, sosis sareng tuangeun asak; ogé nunjukkeun bungbuahan sareng sayuran, jsb.

LH Edition dibagi kana kabinét pamisah LH, Édisi LH kalayan panto sareng mesin terpadu LH Edition.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

produk Fitur utama jeung kelir

1. 4 Lapisan tugas beurat rak adjustable kalawan wadah harga na cahaya LED;

2. Refrigerant bisa dipilih, ramah lingkungan tur aman;

3. Suhu evaporating luhur, leuwih hemat energi;

4. Paké-speed tinggi énergi-hemat EBM atanapi EC motor;

5. defrost otomatis kalawan digital Carel / Dixell thermostat;

6. Desain hareup ultra-low nyadiakeun jangkungna tampilan badag;

7. Jauh Copeland Gulung atanapi BITZER semi-hermetic condensing Unit;

8. model béda bisa gampang digabungkeun pikeun ngabentuk Unit panjang;

9. Aya loba pilihan warna;

Warna produk

Bubuka kabinét curtain hawa

1. Kabinét curtain hawa ogé katelah kabinét hawa nangtung.Prinsip refrigeration nyaeta ngagunakeun hawa tiis mun niup kaluar ti tukang, jadi hawa tiis merata nyertakeun sakabéh juru kabinét curtain hawa pikeun ngahontal efek ngajaga produk seger.

2. Suhu setting normal tina kabinét curtain hawa nyaeta antara 2 jeung 8 derajat.Di supermarket, inuman, yogurt, susu, daging vakum-dipakétkeun, kadaharan asak, bungbuahan, jsb utamana disimpen, teu cocog pikeun kadaharan taranjang.

3. Kabinet curtain hawa dibagi jadi dua jenis: diwangun-di mesin jeung mesin éksternal.Kaunggulan tina mesin diwangun-di téh: gampang pikeun mindahkeun.Kaunggulan mesin: noise low, panjang panjang bisa dijieun, sakabéh geulis tur berehan

Kakurangan: teu merenah pikeun mindahkeun jeung teu merenah pikeun ngajaga.Cocog jeung supermarket badag, hotél, jsb.

4. Masalah konsumsi kakuatan kabinét curtain hawa: pamakéan normal tina kabinet curtain hawa meakeun ngeunaan 8 ~ 9 derajat listrik pikeun 24 jam per méter.

5. Pangropéa tina kabinét curtain hawa: ngadistribusikaeun barang merata ulah deformasi disababkeun ku stress henteu rata dina laminate nu.Salila jam nutup peuting, mangga tarik handap curtain peuting.Hadé pisan mun éta ngusap jeung ngabersihan kabinét curtain hawa sabulan sakali, nu hadé bisa manjangkeun umur jasa tina kabinét curtain hawa.

Konsumén mangga milih gaya luyu jeung tipe nurutkeun pangabutuh sorangan.

Aplikasi Produk

parameter teknis

tampilan rinci produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami