Telepon: 0086-18054395488

(Model LH) Jauh Tipe Air Curtain Kabinet Jeung panto

Katerangan pondok:

Kabinet curtain hawa adopts bahan lapisan insulasi termal kualitas luhur, lapisan insulasi termal boga insulasi termal kuat, adopts prosés foaming, éfék insulasi termal téh beredar, éfék hemat energi leuwih, sarta biaya operasi disimpen.Dina waktu nu sarua, desain struktural kabinét curtain hawa leuwih padet tur lumrah, nu greatly prolongs umur jasa produk.Aya dukungan pigura baja sudut integral antara cangkang produk sareng tanki jero, sareng kateguhan sareng daya tahan ningkat sacara signifikan.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Pamakéan produk

Kisaran suhu 2-8 ℃, pikeun tampilan produk laut, daging seger, produk susu, sareng produk sapopoé, sapertos inuman, sosis sareng tuangeun asak; ogé nunjukkeun bungbuahan sareng sayuran, jsb.

LH Edition dibagi kana kabinét pamisah LH, Édisi LH kalayan panto sareng mesin terpadu LH Edition.

Fungsi Produk Jeung Warna

Kabinet curtain hawa adopts bahan lapisan insulasi termal kualitas luhur, lapisan insulasi termal boga insulasi termal kuat, adopts prosés foaming, éfék insulasi termal téh beredar, éfék hemat energi leuwih, sarta biaya operasi disimpen.Dina waktu nu sarua, desain struktural kabinét curtain hawa leuwih padet tur lumrah, nu greatly prolongs umur jasa produk.Aya dukungan pigura baja sudut integral antara cangkang produk sareng tanki jero, sareng kateguhan sareng daya tahan ningkat sacara signifikan.

Dina watesan pangaruh seger-ngajaga, kabinét hawa-curtains adopts cara niupan kaluar hawa tiis ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét hawa-curtains, ku kituna sagala dahareun dina kabinet. bisa ngahontal pangaruh seger-ngajaga sampurna.

Warna produk

Fitur Utama Produk

1. volume badag, wewengkon nempatan leutik.

2. Jangkungna low tina ujung hareup jeung aréa tampilan kabuka badag nyadiakeun éfék tampilan hadé.

3. dewan rak multi-lapisan kalawan bébas ngagabungkeun jeung sudut adjustable.

4. Téknologi trapezoid laminar aliran curtain hawa sarta outlet hawa ti dewan deui mastikeun aliran hawa merata jeung énergi-konservasi.

5. efisiensi High pre-cooling fins corrugated of evaporator naek kinerja cooling.

6. Top lampu jeung lampu rak nu dikawasa misah pikeun ngahemat énergi.

7. Anti kondensasi switch design cocog pikeun sakabéh kaayaan ambient béda.

8. Panto kaca tempered pilihan ensures aman, hygienic jeung énergi-efisien.

9. Pilihan struktur eunteung luhur pikeun éfék tampilan hadé.

10. refrigerant pilihan: R22, R404a, R134a, R290 jsb refrigerant bisa dipilih.

Aplikasi Produk

Aplikasi Produk

Parameter dasar

Tipe (Model LH) Jauh Tipe Air Curtain Kabinet Jeung panto
Modél BZ-LMS1820-01(3 panto) BZ-LMS2520-01(4 panto) BZ-LMS2920-01(5 panto) BZ-LMS3720-01(6 panto)
Diménsi éksternal 1875×850/1050×2050 2500×850/1050×2050 2900×850/1050×2050 3750×850/1050×2050
Kisaran suhu (℃) 2°-8° 2°-8° 2°-8° 2°-8°
Volume Éféktif (L) 801 1068 1239 1603
Wewengkon tampilan (M2) 2.61 3.48 4.03 5.21

Parameter kabinét

Jangkungna tungtung hareup (mm) 348
Jumlah rak 4
Antar Dimensi (mm) 1875 × 648 × 1443 2500 × 648 × 1443 2900 × 648 × 1443 3750 × 648 × 1443
Ukuran bungkusan (mm) 1400×930/1130×2150 2025×930/1130×2150 2650×930/1130×2150 3900×930/1130×2150

Sistim cooling

Kompresor/(W) Tipe Jauh
Refrigerant Numutkeun Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10

Parameter listrik

Daya cahaya (W) 160W 230W 292W 361W
Kipas evaporating (W) 2pcs / 66W 3pcs / 99W 4pcs / 132W 5 PCS / 165W
Anti Késang (W) 26 35 40 52
Daya Input (W) 203,6W 243.6W 339.4W 380,8W
Harga FOB Qingdao($) $1,793 $2,150 $2,455 $3,095

tampilan rinci produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja galvanis, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami