Telepon: 0086-18054395488

Modél Lingyao

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Kabinét pulo supermarket disimpen dina tempat anu berventilasi pikeun ningkatkeun pangaruh dissipation panas kabinét pulo sareng ningkatkeun efisiensi refrigerasi kabinét pulo.

    Kabinét pulo supermarket bakal ngahasilkeun seueur panas nalika dianggo;nempatkeun eta dina tempat ventilated nyaeta kondusif pikeun dissipation panas kabinét pulo, kukituna enhancing kapasitas cooling kabinét pulo.