Telepon: 0086-18054395488

Warta

  • Produk Anyar Shandong Sanao 2022

    September, urang nyorong kaluar sababaraha produk jenis anyar, abdi hoyong ngenalkeun rinci pikeun anjeun.1. Ganda sisi Air Curtain Kabinet (1) ageung-kapasitas, ningkatkeun gudang, aréa tampilan kabuka badag, tampilan jelas tur intuitif;(2) compressor branded internasional, jaminan kualitas.(3) Lampu LED...
    Maca deui
  • Kasimpulan karakteristik kabinét curtain hawa

    Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal éfék pelestarian saimbang tur sampurna.cabinets curtain hawa anu loba dipaké i ...
    Maca deui
  • Kumaha ngahemat listrik nalika nganggo kabinét tampilan kulkas sareng freezer?

    1. Ngaleutikan waktu muka jeung waktu cabinets tampilan refrigerated na freezers.Dahareun panas kedah diidinan niiskeun sacara alami ka suhu kamar sateuacan disimpen dina wadah paméran sareng freezer.Kadaharan anu seueur cai kedah dikumbah sareng dikeringkeun, teras dibungkus ku plastik b...
    Maca deui
  • Kabinet tampilan refrigerated, kumaha carana ngajaga dina usum panas?

    kabinét tampilan refrigeration, kulkas, coolers dapur, freezer dapur, SANAO Refrigeration ngajar anjeun ngagunakeun métode jeung kumaha carana ngajaga?1, Upami barang panyimpen henteu seueur, anjeun tiasa dina kabinét tampilan kulkas, kulkas, freezer dapur, freezer dapur, nganggo nuturkeun ...
    Maca deui
  • Produk Jual Panas Perkenalan-Kombinasi Pulo Freezers

    Kombinasi Pulo Freezers Tipe Témbongkeun 01 Standar Pulo Freezer 02 Lingyao Modél Pulo Freezer 03 Anjog Modél Pulo Freezer 04 Modél Pulo Freezer E5 Modél Pulo Freezer E6 Modél Pulo Freezer Dianggo Produk Suhu operasi nyaéta -15~-18 ℃.Hal ieu dipaké pikeun mintonkeun jeung ngajual ref...
    Maca deui
  • Desain Anyar - Freezer Pulo Jandéla Besar

    Desain Anyar - Freezer Pulo Jandéla Besar

    Kabinét pulo kombinasi jandela ageung anyar parantos diuji sareng réngsé, penyejukan langsung kalayan defrost otomatis, produksi masal, suhu dugi ka -25 derajat, harga anu saé, wilujeng sumping konsultasi…!Mangpaat pinuh ku rohangan kawates dina skenario pamakean kawates, umumna nganggo gabungan...
    Maca deui
  • Analisis kaayaan ayeuna suplai sareng paménta pasar kulkas Cina di 2022

    1. Fluktuasi dina kaluaran kulkas rumah tangga Dina katalisis wabah, kanaékan paménta pikeun kulkas rumah tangga ogé nyababkeun kanaékan produksi.Dina 2020, kaluaran ngaleuwihan 30 juta unit, paningkatan 40,1% dibandingkeun 2019. Dina 2021, kaluaran rumah...
    Maca deui
  • Shandong Sanao Produk Utama jeung Karakter

    1. Air curtain refrigerated kabinét Series (1) Badag-kapasitas, ningkatkeun gudang, aréa tampilan kabuka badag, tampilan jelas tur intuitif;(2) compressor branded internasional, jaminan kualitas;(3) Lampu LED nyaéta 24V, kauntungan: tegangan aman, henteu ngahontal jalma, anu tiasa ningkatkeun ...
    Maca deui
  • Cara Nyabut Bau pikeun Freezers Supermarket

    Salila pamakéan freezers supermarket, generasi bau teu bisa dihindari.Teras urang ogé tiasa ngartos anu nyababkeun bau kulkas di supermarkét.Saatos urang terang sumber bau kulkas, urang tiasa nyandak léngkah-léngkah ieu pikeun r ...
    Maca deui
  • Aturan Pangropéa Freezers

    Sarerea umumna ngarepkeun mésér freezer pikeun waktos anu langkung lami.Upami anjeun henteu hoyong freezer rusak atanapi gancang teuing ruksak, aya aturan di handap ieu anu kedah diperhatoskeun: 1. Nalika nempatkeun freezer, penting pisan pikeun ngaleungitkeun panas ti sisi kénca sareng katuhu ...
    Maca deui
  • tampilan produk anyar- Cina SANAO freezer

    tampilan produk anyar- Cina SANAO freezer

    Taun ieu, departemén téknis urang geus ngembangkeun hiji tipe anyar tina kabinét curtain hawa, desain outlet hawa deui sampurna leuwih panon-catching ti gaya aslina, kapasitas badag, desain penampilan exquisite, bahan alus teuing, sangkan produk urang leuwih kalapa di pasar. .Naon hawa ...
    Maca deui
  • Shandong Sanao Produk Anyar Bubuka

    Shandong Sanao ngagaduhan seueur séri freezer sareng cooler.Ayeuna, urang ngan nyorong kaluar hiji produk anyar jeung disambut ku clends urang.Urang ngan ngenalkeun pikeun anjeun.Bageur nawaran reureuh di pariksa kieu: Kahiji, Ngaran: "S" Tipe Kabinét Daging seger Bréh, Katerangan Produk: 1. Desain humanized ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2