Telepon: 0086-18054395488

Kasimpulan karakteristik kabinét curtain hawa

Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal éfék pelestarian saimbang tur sampurna.cabinets curtain hawa loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jsb Ieu mangrupa alat penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan, jeung muih.

Kabinét tampilan curtain hawa sabenerna mangrupa showcase nu ngagabungkeun dua fungsi utama refrigeration sarta katirisan, lajeng ngaronjatkeun desain dina dasar bisa nembongkeun produk.Ku ngagunakeun fungsi lebur és jeung ibun hawa alam, konsumsi énérgi geus greatly ngurangan, sarta jumlah badag listrik ditinggalkeun pikeun supermarket bari panyalindungan lingkungan perlu.Sajaba ti éta, hawa curtain tampilan kabinét ogé bisa ngajaga suhu seragam dina kabinet, nu mangrupa significance gede pikeun produk anu kudu disimpen dina suhu luhur konstan atawa suhu low konstan.

Ayeuna supermarkét biasa bakal milih lemari tampilan tirai hawa salaku freezer pikeun susu, yogurt, daging, buah sareng sayuran sareng tuangeun sanésna anu kedah dijaga dina suhu konstan.Nanging, sababaraha supermarkét milih kabinét pelat baja kualitas rendah pikeun ngahémat biaya.Ieu sabenerna teu munasabah.Pelat baja warna sareng résistansi korosi anu kuat tiasa manjangkeun umur kabinet.Ku alatan éta, dina harti, éta kénéh dina awal.Éta mangrupikeun pilihan anu paling wijaksana pikeun milih kabinét tampilan tirai hawa kualitas luhur.

Nalika ngarancang kabinét curtain hawa, éta henteu ngan nganggap tempat pamakéan produk, tapi ogé nengetan kaperluan pamaké pikeun nembongkeun produk.Penampilan kabinét curtain hawa anu exquisite sarta atmosfir, sarta desain kotak lampu badag diadopsi.;Nyetél ogé wengi curtains nyimpen-énergi pikeun pamakéan peuting jeung jam non-bisnis séjén, ngahemat kakuatan jeung énergi, ngurangan biaya operasi pikeun pamaké.


waktos pos: Jul-29-2022