Telepon: 0086-18054395488

Buka Multideck Chiller

  • BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)

    BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)

    stainless steel atawa bahan baja dicét anu dipaké di jero kasus nu, sahingga tahan ka korosi, gampang pikeun ngabersihan jeung merenah ngagunakeun, sarta henteu pollute.The pelat gurat anu kalawan bubuk palapis pilem silika dina pelat baja tiis-digulung, gampang pikeun ngabersihan. , awét, basajan;

    Éléktronik microcomputer suhu controller ngajadikeun suhu di jero kasus leuwih akurat.A pull-kaluar ngalambatkeun turun nyandak kakuatan hemat lamun operasi peuting;

  • Pabrik Langsung Diobral YK Modél Air Curtain Colokkeun Dina Tipe Kulkas

    Pabrik Langsung Diobral YK Modél Air Curtain Colokkeun Dina Tipe Kulkas

    Multideck Open Chiller loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jeung sajabana Éta parabot penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan sarta produk cakes.Our ngawengku rupa-rupa tebih sarta gaya cabinets curtain hawa sarta curtain hawa pulo buleud. kabinét.Sadaya produk nganggo kompresor merek kelas dunya.Ngarojong kustomisasi swasta.

  • YK Modél Jauh Tipe komérsial Buka Multideck Sayur cooler

    YK Modél Jauh Tipe komérsial Buka Multideck Sayur cooler

    Kabinet curtain hawa adopts konfigurasi tinggi, nu greatly ngaronjatkeun kualitas produk.Contona, pamakéan compressors komérsial brand kawentar, speed cooling super gancang, efisiensi leuwih luhur, sarta eta bisa hadé minuhan kaperluan sanggeus-jualan supermarket badag komérsial sarta musim puncak, sarta boga boga worries ngeunaan ngajalankeun kaluar. tina saham;Dibandingkeun sareng compressors sejen, compressors komérsial boga kinerja dimimitian hadé, noise handap, hirup layanan panjang sarta laju gagalna handap, ngurangan kasulitan pangropéa terus-terusan keur nu boga.

  • (Model LH) Kabinét Tirai Udara Tipe Jauh

    (Model LH) Kabinét Tirai Udara Tipe Jauh

    Kisaran suhu 2-8 ℃, pikeun tampilan produk laut, daging seger, produk susu, sareng produk sapopoé, sapertos inuman, sosis sareng tuangeun asak; ogé nunjukkeun bungbuahan sareng sayuran, jsb.

    LH Edition dibagi kana kabinét pamisah LH, Édisi LH kalayan panto sareng mesin terpadu LH Edition.

  • (Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet

    (Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet

    Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal éfék pelestarian saimbang tur sampurna.cabinets curtain hawa loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jsb Ieu mangrupa alat penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan, jeung muih.

  • (Model LH) Jauh Tipe Air Curtain Kabinet Jeung panto

    (Model LH) Jauh Tipe Air Curtain Kabinet Jeung panto

    Kabinet curtain hawa adopts bahan lapisan insulasi termal kualitas luhur, lapisan insulasi termal boga insulasi termal kuat, adopts prosés foaming, éfék insulasi termal téh beredar, éfék hemat energi leuwih, sarta biaya operasi disimpen.Dina waktu nu sarua, desain struktural kabinét curtain hawa leuwih padet tur lumrah, nu greatly prolongs umur jasa produk.Aya dukungan pigura baja sudut integral antara cangkang produk sareng tanki jero, sareng kateguhan sareng daya tahan ningkat sacara signifikan.