Telepon: 0086-18054395488

Colokkeun Tipe Tegak Kaca Panto Chiller

Katerangan pondok:

Nalika ngusap lomari paméran hordeng hawa, ulah maké lawon kasar atawa baju kolot anu teu dipaké deui jadi rag.

Hadé pisan mun éta ngusap kabinét tampilan curtain hawa kalawan lawon jeung nyerep cai alus kayaning anduk, lawon katun, lawon katun atawa lawon flannel.Aya sababaraha baju heubeul kalawan lawon kasar, kawat atawa jahitan, tombol, jeung sajabana anu bakal ngabalukarkeun goresan dina beungeut curtain hawa kabinét tampilan, jadi coba ulah maké éta.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Pamakéan produk

The rentang suhu béda bisa diatur nurutkeun tungtutan béda: 2-8 ℃ keur pangan seger, daging seger, susu, inuman jeung saterusna;-18-22 ℃ pikeun kadaharan beku, és krim, kadaharan ti laut, jsb

produk Fitur utama jeung kelir

1. Humanized, desain penampilan sampurna, kapasitas badag, bisa nyimpen leuwih produk.

2. Struktur shunt tina cooling hawa diadopsi pikeun ngahontal pangaruh cooling seragam jeung pikeun ngaleungitkeun cooling tungtung maot.

3.-efisiensi tinggi diimpor brand Danfoss / Secop compressor, refrigerant nyaeta R134a / 290/404.

4. Panto kaca bisa nutup otomatis, panto kaca tilu-lapisan, panto kaca téh kerung di jero, kalawan pemanasan listrik sarta anti kondensasi ngurangan konsumsi kakuatan.

5. rak grid Muti-lapisan bisa digabungkeun kalawan bébas kalawan sudut adjustable mun nambahan épék tampilan.

6. tube tambaga murni condenser na evaporator.

Warna produk

7. Simpen 60% spasi dibandingkeun volume sarua freezer pulo.

8. Simpen 50% énergi dibandingkeun tipe kabuka, Low ongkos ngajalankeun, investasi hiji-off, benefit lifelong.

Pangropéa kabinét curtain hawa

Nalika ngusap lomari paméran hordeng hawa, ulah maké lawon kasar atawa baju kolot anu teu dipaké deui jadi rag.

Hadé pisan mun éta ngusap kabinét tampilan curtain hawa kalawan lawon jeung nyerep cai alus kayaning anduk, lawon katun, lawon katun atawa lawon flannel.Aya sababaraha baju heubeul kalawan lawon kasar, kawat atawa jahitan, tombol, jeung sajabana anu bakal ngabalukarkeun goresan dina beungeut curtain hawa kabinét tampilan, jadi coba ulah maké éta.

Ulah ngusap lebu dina beungeut kabinet tampilan curtain hawa jeung rag garing

Seueur jalma biasa nganggo rag garing pikeun ngabersihan sareng ngusap permukaan kabinét tampilan tirai hawa.Kanyataanna, aya loba keusik halus jeung partikel dina lebu.Partikel-partikel anu saé ieu parantos ngarusak permukaan cet tina kabinét tampilan tirai hawa nalika gesekan ngusap mudik.Sanajan goresan ieu minimal komo halimunan ku mata taranjang, kana waktu, beungeut kabinét tampilan curtain hawa bakal kusam jeung kasar, sarta lampu moal deui hadir.

tampilan produk

parameter teknis

Ngaran Produk Colokkeun Tipe Tegak Kaca Panto Chiller
1 Tegangan / Hertz 220v/50Hz
2 Tempreture 2-8 ℃ (-)18℃ nepi ka(-)22℃
3 Jenis iklim 3
4 Caang Dipingpin 24V pikeun tiap rak
5 Rak 5 PLY-Ngadukung langkung ti 50 kg
6 Témbongkeun Area 1.63㎡ 2.55㎡ 1.63㎡ 2.55㎡
7 volume net 637L 955L 637L 955L
8 Konsumsi kakuatan (Kwh/24h) 9.45 10.07 22.78 32.32
9 JUMLAH DIMSN (mm) 1250*790*2020 1875*790*2020 1250*790*2020 1875*790*2020
10 Jumlah Panto 2 3 2 3
11 Kakuatan 817W 868W 1978W 2806W
12 Panto Panto rebound otomatis
13 Térmométer Kontrol Digital Dixell
14 Sistim cooling Hawa cooling
15 Tipe Defrost Otomatis-Defrost
16 Kipas angin EBM
17 Kompresor SECOP
18 Refrigerant R404a
19 Évaporator Tambaga Tube Fin Tipe
20 Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
21 Bahan Kabinet éksternal Baja galvanis
22 Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
23 Rido peuting Lalaunan langsir peuting
24 panel samping Foaming + kaca insulasi
25 suku Baud jangkar adjustable
26 Garansi Sataun, suku cadang henteu ruksak sacara artifisial sareng tiasa disayogikeun gratis
  Harga FOB Qingdao($) $785 $1,010 $1,435 $1,863

tampilan rinci produk

Anggo Brand Controller, setting kontrol suhu anu cerdas

rak adjustable kalawan kapasitas bearing badag

Tilu-lapisan kaca insulating, aluminium alloy panto cecekelan, desain humanized

Strip sealing ditangtayungan sacara ketat pikeun ngonci AC

Desain outlet hawa badag, pangaruh cooling hadé, cooling 360 ° siklus

Lampu LED anu langkung terang kalayan kacaangan langkung ti 5000k

Sadaya awak kabinét sadayana busa, nganggo lapisan busa kandel 5cm


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk