Telepon: 0086-18054395488

Tipe Colokkeun

  • Pabrik Langsung Diobral YK Modél Air Curtain Colokkeun Dina Tipe Kulkas

    Pabrik Langsung Diobral YK Modél Air Curtain Colokkeun Dina Tipe Kulkas

    Multideck Open Chiller loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jeung sajabana Éta parabot penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan sarta produk cakes.Our ngawengku rupa-rupa tebih sarta gaya cabinets curtain hawa sarta curtain hawa pulo buleud. kabinét.Sadaya produk nganggo kompresor merek kelas dunya.Ngarojong kustomisasi swasta.

  • BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)

    BG-Model Open Multideck Cooler (Jenis Plug In)

    stainless steel atawa bahan baja dicét anu dipaké di jero kasus nu, sahingga tahan ka korosi, gampang pikeun ngabersihan jeung merenah ngagunakeun, sarta henteu pollute.The pelat gurat anu kalawan bubuk palapis pilem silika dina pelat baja tiis-digulung, gampang pikeun ngabersihan. , awét, basajan;

    Éléktronik microcomputer suhu controller ngajadikeun suhu di jero kasus leuwih akurat.A pull-kaluar ngalambatkeun turun nyandak kakuatan hemat lamun operasi peuting;

  • (Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet

    (Model LH) Colokkeun Dina Tipe Air Curtain Kabinet

    Prinsip refrigeration tina kabinét curtain hawa nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti tukang, ku kituna hawa tiis merata nyertakeun unggal sudut kabinét curtain hawa, ku kituna sagala dahareun bisa ngahontal éfék pelestarian saimbang tur sampurna.cabinets curtain hawa loba dipaké di supermarket, toko kueh, stasiun susu, hotél, jsb Ieu mangrupa alat penting pikeun refrigerating sayuran, kadaharan asak, bungbuahan, jeung muih.