Telepon: 0086-18054395488

Produk

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Anjog)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Anjog)

    Kompresor impor anu berkualitas luhur nyaéta hemat energi sareng noise rendah.compressors brand badag internasional, Scop, refrigerant R290 / R404A bisa dipilih.

    Kaca pemanasan tempered, anti kondensasi sareng hemat energi, pangaruh visual anu saé.

    dewan éléktronik misah jeung sistem cooling, nu bisa gampang dihapus pikeun perbaikan atawa ngagantian.

    Defrosting otomatis ensures kinerja pangalusna tina evaporator nu.

  • Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Pausahaan urang specializes dina produksi parabot refrigeration supermarket komérsial pikeun leuwih ti 10 taun.Kami gaduh tim desain profésional sareng tim kontrol kualitas, ngadukung kustomisasi produk OEM sareng ODM, ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, sareng ngaharepkeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun langkung seueur pembeli di hareup.

  • Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kontrol suhu calakan, hawa-tiis ibun-gratis, freshness lila-langgeng;

    compressor brand, merata tiis, ngajaga gizi fisik jeung cai teu gampang leungit;

    Sadaya-tambaga refrigeration tube, speed refrigeration gancang sarta lalawanan korosi;

    Ngagunakeun lanté cai-nyimpen, stainless steel, leuwih tahan ka korosi;

    Cocog jeung rupa-rupa kasempetan, réstoran hot pot, toko babi, toko seger, jsb.

    Pabrik penjualan langsung, teu hariwang saatos penjualan.

  • Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Deli showcases, dijieun kalawan compressor kualitas kawentar, microcomputer pikeun kadali hawa, sistem defrosting otomatis tur microporous saluran sirkulasi hawa pikeun ngajaga thestable komo hawa jero tanpa hawa garing.Nembongan gaya alus tur méwah pikeun nyambungkeun sababaraha mesin jeung struktur dina rarancang humanisasi jeung kaca kurva lega.Éta ogé merenah pikeun muka atawa nutup ku cara nerapkeun tekanan alloy canggih ngadeukeutan dina panutup.Kalawan téhnik exquisite, konfigurasi unggulan, pisan mewah tur elegan salaku pilihan pangalusna pikeun némbongkeun sarta ngawétkeun kadaharan lezat di supermarket, mall jeung dagang catering.

  • Babak jeung Corner Deli Kabinet

    Babak jeung Corner Deli Kabinet

    Gede pikeun mintonkeun sandwich tos dijieun, daging, sosis, inuman botol, jeung snacks grab-jeung-go séjén, showcase refrigerated timer ngawula ieu ngagabungkeun reliabiliti jeung daya tarik éstétika pikeun ajak konsumén meuli barang anjeun!

    Desain profil low ngamungkinkeun Unit ieu pikeun nyocogkeun ampir mana, sarta alatan lampu LED caang, éta bakal nyaangan produk Anjeun bari narik perhatian customer.Unit ieu boga aksés pungkur kana sistem refrigeration pikeun simplify pangropéa rutin, sarta evaporator condensate disadiakeun pikeun sistem lengkep timer ngandung.

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Standar)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Modél Standar)

    Ngagunakeun compressor branded, cooling gancang, leuwih hemat energi jeung noise low;

    Gemblengna foaming, lapisan foaming thickened, hemat energi jeung hemat daya, cooling seragam, sarta freshness lila-abadi;

    Anti fogging, cambered, kaca tempered, teu deformasi, teu kabut, sarta insulasi termal leuwih;

    Sistem kontrol suhu calakan, langkung akurat, gampang dioperasikeun sareng langkung hariwang;

  • Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Freezer Pulo Kombinasi Smart (Model Lingyao)

    Kabinét pulo supermarket disimpen dina tempat anu berventilasi pikeun ningkatkeun pangaruh dissipation panas kabinét pulo sareng ningkatkeun efisiensi refrigerasi kabinét pulo.

    Kabinét pulo supermarket bakal ngahasilkeun seueur panas nalika dianggo;nempatkeun eta dina tempat ventilated nyaeta kondusif pikeun dissipation panas kabinét pulo, kukituna enhancing kapasitas cooling kabinét pulo.

  • Kualitas luhur 04 Modél beku Dahareun Daging Pulo freezer

    Kualitas luhur 04 Modél beku Dahareun Daging Pulo freezer

    Defrosting rutin kabinét pulo supermarket penting.Pikeun kabinét pulo penyejukan langsung, jumlah ibun anu ageung bakal kabentuk dina témbok jero saatos lami dianggo.Upami éta henteu dipiceun, éta bakal mangaruhan pangaruh panggunaan kabinét pulo supermarkét tiis, sareng pangaruh cooling ogé bakal ngirangan pisan.Sacara umum, lapisan ibun kedah dicabut nalika lapisan ibun ngahontal 5 cm.Pikeun ngahemat masalah ieu, anjeun tiasa nganggo kabinét pulo anu tiis hawa.

  • Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Kabinet daging seger nyaéta freezer dipaké pikeun refrigerate sarta nembongkeun daging seger.Ku ngirangan suhu dina kabinet ka 2-8 derajat, laju kagiatan baktéri daging seger dilambatkeun, ku kituna manjangkeun umur rak daging seger.

  • Supermarket komérsial E5 Modél Gabungan Island freezer

    Supermarket komérsial E5 Modél Gabungan Island freezer

    Ngamangpaatkeun pinuh ku spasi kawates dina skenario pamakéan kawates, umumna ngagunakeun cabinets pulo digabungkeun, ngadopsi desain digabungkeun, ngagabungkeun sababaraha cabinets pulo babarengan, teu ngan ngahemat loba spasi, tapi ogé ngaronjatkeun éfék tampilan, kayaning supermarket kudu boga a spasi badag mintonkeun pangaruh, ku kituna pikeun narik leuwih konsumén jeung ngaronjatkeun kahayang konsumén 'meuli, utamana pikeun ngamangpaatkeun pinuh ku spasi kawates, produk tampilan hadé, sarta mempermudah konsumén mésér produk.

  • Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Showcase daging loba dipaké di supermarket, toko buchery, toko buah, warung inuman, jsb.

    Éta mangrupikeun alat anu penting pikeun nyegerkeun tuangeun deli, tuangeun asak, buah sareng inuman.

    Prinsip cooling tina chiller daging nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti bagian tukang jeung handap, ku kituna hawa tiis bisa merata katutupan ka unggal pojok kabinét curtain hawa jeung sakabeh pangan bisa ngahontal saimbang jeung sampurna. pangaruh ngajaga seger.

  • Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kompresor anu diimpor dianggo pikeun nembus jaringan outlet hawa microporous, AC disebarkeun merata, suhu dina kabinét konstan sareng seragam, sareng tuangeun moal garing.Kaca arc badag, desain penampilan geulis, sarta Unit pilihan éksternal, kabinét bisa manjang tur spliced ​​wenang.

    Produk ieu cocog pikeun supermarkét, pasar, toko jagal, hotél, hotél, sareng sajabana pikeun ningalikeun sareng ngajual produk daging, piring sareng tuangeun seger.Desain struktur katutup tiasa ngahemat énergi sareng listrik, sareng gaduh pangaruh pelestarian pangan anu saé.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2