Telepon: 0086-18054395488

Jauh Tipe Kaca Door Témbongkeun freezer

Katerangan pondok:

Di supermarkét ayeuna, presentasi mangrupikeun sadayana.Produk peryogi setélan anu nunjukkeun nilai barang.Hatur nuhun kana Remote Type Glass Door Display Freezer, para nasabah bakal ditarik kana pangalaman anu langkung pikaresepeun, kalayan daging sareng produk seger kualitas luhur.Panto kaca modern nyieun kontribusi signifikan, panyorot nilai produk na ngondang konsumén pikeun ngahontal dina hal seger.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Pamakéan produk

Kisaran suhu nyaéta -18-22 ℃, pikeun tampilan katuangan beku, és krim, kadaharan laut, jsb.

4 spésifikasi panjang dasar:1500mm (2 panto), 2250mm (3 panto), 3000mm (4 panto) jeung 3750mm (5 panto).Bisa jointed babarengan kalawan bébas.

produk Fitur utama jeung kelir

(1) compressor branded, refrigeration lila-langgeng, batré tambaga murni, super sepi;

(2) internal threaded evaporator, ningkatkeun efisiensi évaporasi ku leuwih ti 15%, hemat energi jeung hemat listrik;

(3) Ngagunakeun lanté cai-nyimpen, stainless steel, leuwih tahan ka korosi;

(4) bracket freezer, sadayana dicét;

(5) Desain panto kaca insulasi panas, panto kaca nutup otomatis, ngonci insulasi tiis jeung panas;

(6) Brand aslina, jaminan kakuatan.

Warna produk

Panjelasan Produk

Nyetél standar anyar pikeun pamakean ruang lantai anu luhur sareng ngirangan énergi sareng biaya siklus hirup - sadayana bari nyorot anu ageung - barang daganganna sorangan.

Di supermarkét ayeuna, presentasi mangrupikeun sadayana.Produk peryogi setélan anu nunjukkeun nilai barang.Hatur nuhun kana Remote Type Glass Door Display Freezer, para nasabah bakal ditarik kana pangalaman anu langkung pikaresepeun, kalayan daging sareng produk seger kualitas luhur.Panto kaca modern nyieun kontribusi signifikan, panyorot nilai produk na ngondang konsumén pikeun ngahontal dina hal seger.

Jauh Tipe Kaca Door Display Freezer, muka panto hinged, sistem nutup lemes muka kalayan betah, nyieun momen kualitas sarta elegance.Panto kaca visibilitas tinggi muka panempoan barang dagangan anu ampir lengkep.

Multidecks panto kaca hareup ultra-low ngahijikeun desain jualan-boosting kalawan volume interior gede, umur panjang tur efisiensi, nyadiakeun supermarket jeung kaunggulan kritis dina attracting konsumén - kabeh bari ngurangan biaya lifecycle.

Gulung Copeland Jauh atanapi Unit Kondensasi Semi-hermetik Bitzer, ngabebaskeun supermarkét tina bising sareng panas sareng nyiptakeun kaayaan balanja anu saé, Model anu béda tiasa gampang dirakit babarengan pikeun ngajantenkeun tampilan anu langkung tiis / freezer, Warna Kustom.

tampilan produk

parameter teknis

Parameter dasar Tipe Kaca Door Freezer Tipe Jauh
Modél BD-XYF1520-01 BD-XYF2220-01 BZ-LHF2920-01 BD-XYF3720-01
Diménsi éksternal (mm) 1500 × 900 × 2030 2250 × 900 × 2030 3000 × 900 × 2030 3750 × 900 × 2030
Kisaran suhu (℃) –18~–22°C
Volume Éféktif (L) 1200 1529 2400 2549
Wewengkon tampilan (M2) 2.45 3.67 4.89 6.11
Parameter kabinét beurat bersih (kg) 336 484 683 800
Jangkungna tungtung hareup (mm) 477
Jumlah rak 4
Rido peuting Henteu gaduh
Antar Dimensi (mm) 1875 × 648 × 1443 2500 × 648 × 1443 2900 × 648 × 1443 3750 × 648 × 1443
Ukuran bungkusan (mm) 1700×1000×2200 2450 × 1000 × 2200 3200 × 1000 × 2200 3950 × 1000 × 2200
beurat kotor (kg) 386 550 760 890
Sistim cooling Kompresor Tipe Jauh
Refrigerant Numutkeun Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10 -10 -10 -10
Parameter listrik Lampu Kanopi & Rak 66W 88W 110W 132W
kipas ngejat 72 108 144 180
Anti Késang (W) 236 338 414 499
Panto Kaca (W) 600 900 1200 1500
Daya Input (W) 702 1026 1324 1635
Defrost (W) 2400 3200 4800 6000
  Harga FOB Qingddao ($)) $1,950 $2,530 $3,145 $3,715

tampilan rinci produk

Panto kaca dipanaskeun Tempered, workmanship Exquisite

rak multi-lapisan adjustable, téhnologi outlet hawa Backboard, kaluaran hawa seragam

Rak anu kandel, anu tiasa nanggung langkung ti 50kg

saringan hawa stainless steel,Téknologi Pendingin Udara,Pangaruh cooling langkung saé sareng langkung gancang

Sakabeh busa, lapisan busa kandel 7cm, konci AC

baja palastik jeung baffle stainless steel bisa dipilih di will


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja galvanis, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami