Telepon: 0086-18054395488

Babak kabinét Tirai Udara Pulo

Katerangan pondok:

Dina waktu nu sarua, lamun Uap penetrates kana kai, éta ogé bakal ngabalukarkeun mildew atawa deformasi lokal tina kai, pondok umur jasa.Kiwari, loba kabinet tampilan curtain hawa dijieunna tina mesin fiberboard.Lamun aya Uap infiltrating di, dua taun kahiji moal kapang sabab aditif kayaning formaldehida teu acan lengkep volatilized.Sanajan kitu, sakali aditif ngejat, dampness tina lawon baseuh bakal ngabalukarkeun kabinét tampilan curtain hawa jadi kapang.Lamun lantai low, hawa curtain tampilan kabinét di imah bisa jadi "kapang" unggal taun.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

Pangropéa kabinét curtain hawa

Ulah ngabersihan kabinét tampilan curtain hawa kalawan cai soapy, detergent atawa cai bersih

Produk beberesih kayaning cai soapy na detergent teu ngan bisa éféktif nyabut lebu akumulasi dina beungeut hawa curtain tampilan kabinét, tapi ogé teu bisa nyabut partikel keusik silika saméméh polishing, sarta sabab corrosive ka extent tangtu, maranéhna bakal ngaruksak. kabinét tampilan curtain hawa.permukaan, supados lacquer tina kabinét tampilan curtain hawa janten kusam.

Dina waktu nu sarua, lamun Uap penetrates kana kai, éta ogé bakal ngabalukarkeun mildew atawa deformasi lokal tina kai, pondok umur jasa.Kiwari, loba kabinet tampilan curtain hawa dijieunna tina mesin fiberboard.Lamun aya Uap infiltrating di, dua taun kahiji moal kapang sabab aditif kayaning formaldehida teu acan lengkep volatilized.Sanajan kitu, sakali aditif ngejat, dampness tina lawon baseuh bakal ngabalukarkeun kabinét tampilan curtain hawa jadi kapang.Lamun lantai low, hawa curtain tampilan kabinét di imah bisa jadi "kapang" unggal taun.

Di dieu Abdi hoyong ngingetkeun yén sanajan beungeut sababaraha cabinets tampilan curtain hawa ieu coated kalawan lacquer piano, éta bisa leres scrubbed kalawan cai, sarta ulah ninggalkeun rags baseuh dina beungeut curtain hawa kabinét tampilan pikeun lila. waktos pikeun nyegah Uap ti penetrating kana kayu.

produk Fitur utama jeung kelir

Cocog pikeun ngawétkeun bungbuahan, sayuran sareng produk susu.

1. muka jalan jualan, fashion, genah, némbongkeun éfék anu alus, utamana cocog pikeun ngolah dina situs, pelestarian sarta jualan dahareun seger.

2. milih compressor impor, tipe micropore kaluar tina angin, hawa tiis ieu seragam disebarkeun, hawa standar stabilitas hawa tank seger, dikandung dina dahareun teu dry.Standard hawa daging seger dina kabinét Parahu dijieunna tina bahan stainless steel, tahan korosi, gampang dibersihkeun, gampang dianggo, sareng henteu ngotoran tuangeun.

3. desain humanized, bisa milih mana wae stitching (éksternal) Unit atawa tipe mesin tunggal (mewah, baku tiasa pilihan sawenang)

Warna produk

4. base baja kuat kuat, dihias jeung bubuk nyemprot permukaan plat baja séng, sangkan kabinet nempatkeun diri dina posisi sejen nyaeta awét, geulis tur berehan.

5. sakabeh mesin refrigeration kontrol hawa precision, suhu jeung ibun ibun panyalindungan dual waktu, pikeun mastikeun yén hawa baku item tank seger dikandung dina tampilan jeung pangaruh pelestarian.

6.kabinét seger tipe hawa-kaeusi: lengkep muka tampilan spasi seger, kapasitas badag, aksés leuwih merenah; Standar hawa lanté tank seger dijieunna tina bahan stainless steel, kayaning lalawanan korosi, gampang pikeun ngabersihan.

tampilan produk

parameter teknis

Tipe BG-Model Open Multideck Cooler (Tipe Jauh)
Modél BZ-LMCL1815/17-01 Pulo buleud (kabinét lempeng) BZ-LMCL2515/17-01Pulo buleud (kabinét lempeng) BZ-LMCL2915/17-01 Pulo buleud (kabinét lempeng) BZ-LMCL3715/17-01 Pulo buleud (kabinét lempeng) BZ-LMCU15/17-01 Pulo buleud (kabinét lempeng)
Diménsi éksternal (mm) 1875*850*1550/1750 2500*850*1550/1750 2900*850*1550/1750 3750*850*1550/1750 1900*950*1550/1750
Kisaran suhu (℃) 2°-8°
Volume Éféktif (L) 716/885 936/1180 1104/1366 1430/1769 501/619
Wewengkon tampilan (M2) 1.77 / 2.19 2.37 / 2.93 2.74/3.39 3.55/4.39 1.24/2.03
Konsumsi kakuatan (Kwh/24h) 2.87 3.71 4.01 6.45 1.68
Jumlah rak 3
Rido peuting Lalaunan
Ukuran bungkusan (mm) 2100×1000×1650/1850 2750×1000×1650/1850 3150×1000×1650/1850 3950×1000×1650/1850 2100×1100×1650/1850
Kompresor Tipe Jauh
Refrigerant Nurutkeun kana Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10
Lampu LED (W) 88.2W 122.4W 132.3W 183.6W 72W
Kipas penguap (W) 2pcs / 66W 3pcs / 99W 4pcs / 132W 5pcs / 165W 2pcs / 66W
Anti Késang (W) 26 35 40 52 10
Daya Input (W) 146.2W 208.4W 259.3W 328.6W 148W
Harga FOB Qingdao($) $1,346 $1,552 $1,790 $2.100 $1,895

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja Galvanized, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami