Telepon: 0086-18054395488

Babak The Island Air Curtain Kabinet

  • Babak kabinét Tirai Udara Pulo

    Babak kabinét Tirai Udara Pulo

    Dina waktu nu sarua, lamun Uap penetrates kana kai, éta ogé bakal ngabalukarkeun mildew atawa deformasi lokal tina kai, pondok umur jasa.Kiwari, loba kabinet tampilan curtain hawa dijieunna tina mesin fiberboard.Lamun aya Uap infiltrating di, dua taun kahiji moal kapang sabab aditif kayaning formaldehida teu sagemblengna volatilized.Sanajan kitu, sakali aditif menguap, dampness tina lawon baseuh bakal ngabalukarkeun kabinét tampilan curtain hawa jadi kapang.Lamun lantai low, kabinét tampilan curtain hawa di imah bisa jadi "kapang" unggal taun.