Telepon: 0086-18054395488

Service counter

  • Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Kabinet Daging Segar Mewah (Tipe Jauh)

    Pausahaan urang specializes dina produksi parabot refrigeration supermarket komérsial pikeun leuwih ti 10 taun.Kami gaduh tim desain profésional sareng tim kontrol kualitas, ngadukung kustomisasi produk OEM sareng ODM, ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, sareng ngaharepkeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun langkung seueur pembeli di hareup.

  • Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Sanao Pabrik Corner Kabinet Daging seger pikeun Supermarket Toko

    Showcase daging loba dipaké di supermarket, toko buchery, toko buah, warung inuman, jsb.

    Éta mangrupikeun alat anu penting pikeun nyegerkeun tuangeun deli, tuangeun asak, buah sareng inuman.

    Prinsip cooling tina chiller daging nyaéta ngagunakeun hawa tiis pikeun niup kaluar ti bagian tukang jeung handap, ku kituna hawa tiis bisa merata katutupan ka unggal pojok kabinét curtain hawa jeung sakabeh pangan bisa ngahontal saimbang jeung sampurna. pangaruh ngajaga seger.

  • Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kabinet Deli AY (Tipe Jauh)

    Kompresor anu diimpor dianggo pikeun nembus jaringan outlet hawa microporous, AC disebarkeun merata, suhu dina kabinét konstan sareng seragam, sareng tuangeun moal garing.Kaca arc badag, desain penampilan geulis, sarta Unit pilihan éksternal, kabinét bisa manjang tur spliced ​​wenang.

    Produk ieu cocog pikeun supermarkét, pasar, toko jagal, hotél, hotél, sareng sajabana pikeun ningalikeun sareng ngajual produk daging, piring sareng tuangeun seger.Desain struktur katutup tiasa ngahemat énergi sareng listrik, sareng gaduh pangaruh pelestarian dahareun anu saé.

  • Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kabinet Deli Sudut Katuhu (Tipe Plug In)

    Kontrol hawa calakan, hawa-tiis ibun-gratis, freshness lila-langgeng;

    compressor brand, merata tiis, ngajaga gizi fisik jeung cai teu gampang leungit;

    Sadaya-tambaga refrigeration tube, speed refrigeration gancang sarta lalawanan korosi;

    Ngagunakeun lanté cai-nyimpen, stainless steel, leuwih tahan ka korosi;

    Cocog jeung rupa-rupa kasempetan, réstoran hot pot, toko babi, toko seger, jsb.

    Pabrik penjualan langsung, teu hariwang saatos penjualan.

  • Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Hot Sale AY Corner Service Counter Deli Témbongkeun Kulkas

    Deli showcases, dijieun kalawan compressor kualitas kawentar, microcomputer pikeun kadali hawa, sistem defrosting otomatis tur microporous saluran sirkulasi hawa pikeun ngajaga thestable komo hawa jero tanpa hawa garing.Nembongan gaya alus tur méwah pikeun nyambungkeun sababaraha mesin jeung struktur dina rarancang humanisasi jeung kaca kurva lega.Éta ogé merenah pikeun muka atawa nutup ku cara nerapkeun tekanan alloy canggih ngadeukeutan dina panutup.Kalawan téhnik exquisite, konfigurasi unggulan, pisan mewah tur elegan salaku pilihan pangalusna pikeun némbongkeun sarta ngawétkeun kadaharan lezat di supermarket, mall jeung dagang catering.

  • Babak jeung sudut Deli Kabinet

    Babak jeung sudut Deli Kabinet

    Gede pikeun mintonkeun sandwich tos dijieun, daging, sosis, inuman botol, jeung snacks grab-jeung-go séjén, showcase refrigerated timer ngawula ieu ngagabungkeun reliabiliti jeung daya tarik éstétika pikeun ajak konsumén meuli barang anjeun!

    Desain profil low ngamungkinkeun Unit ieu pikeun nyocogkeun ampir mana, sarta alatan lampu LED caang, éta bakal nyaangan produk Anjeun bari narik perhatian customer.Unit ieu boga aksés pungkur kana sistem refrigeration pikeun simplify pangropéa rutin, sarta evaporator condensate disadiakeun pikeun sistem lengkep timer ngandung.

  • Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Angle katuhu Kabinet Daging seger

    Kabinet daging seger nyaéta freezer dipaké pikeun refrigerate sarta nembongkeun daging seger.Ku ngirangan suhu dina kabinet ka 2-8 derajat, laju kagiatan baktéri daging seger dilambatkeun, ku kituna manjangkeun umur rak daging seger.

  • Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)

    Kabinet Daging Segar AY (Tipe Jauh)

    Produk ieu kabinét tampilan refrigerated seger kalayan suhu seragam sareng konstan.Utamana dianggo di supermarkét sareng toko genah pikeun nampilkeun tuangeun seger sapertos daging, kadaharan laut, sayuran sareng buah.Pangaruh pelestarian anu saé

    Kisaran suhu nyaéta -2-5 ℃, produkna ngagaduhan opat gaya penampilan sareng sababaraha panjang pikeun pilihan pikeun nyocogkeun toko sareng paménta anu béda.