Telepon: 0086-18054395488

YK Modél Jauh Tipe komérsial Buka Multideck Sayur cooler

Katerangan pondok:

Kabinet curtain hawa adopts konfigurasi tinggi, nu greatly ngaronjatkeun kualitas produk.Contona, pamakéan compressors komérsial brand kawentar, speed cooling super gancang, efisiensi leuwih luhur, sarta eta bisa hadé minuhan kaperluan sanggeus-jualan supermarket badag komérsial sarta musim puncak, sarta boga boga worries ngeunaan ngajalankeun kaluar. tina saham;Dibandingkeun sareng compressors sejen, compressors komérsial boga kinerja dimimitian hadé, noise handap, hirup layanan panjang sarta laju gagalna handap, ngurangan kasulitan pangropéa terus-terusan keur nu boga.


Rincian produk

Parameter umum

Tag produk

produk Fitur utama jeung kelir

1. Badag-kapasitas, ningkatkeun gudang, aréa tampilan kabuka badag, tampilan jelas tur intuitif;

2. compressor branded internasional, jaminan kualitas.

3. jangkungna rak jeung sudut bisa disaluyukeun nurutkeun item béda.

4. A pull-kaluar wengi curtain nyandak hemat daya nalika operasi peuting.

5. Lampu LED nyaéta 24V, kauntungan:tegangan aman, teu ngahontal jalma, nu bisa ningkatkeun kinerja kaamanan freezer nu;/Kahirupan jasa tabung lampu nyaéta konvensional 2-3 kali.

6. controller hawa otomatis éléktronik.Suhu dina kabinet langkung akurat.

7. Thickened lambar, sistem kontrol suhu calakan;

8. Pabrik jualan langsung, salempang-gratis sanggeus jualan.

Warna produk

Fitur bubuka

Kabinet curtain hawa adopts konfigurasi tinggi, nu greatly ngaronjatkeun kualitas produk.Contona, pamakéan compressors komérsial brand kawentar, speed cooling super gancang, efisiensi leuwih luhur, sarta eta bisa hadé minuhan kaperluan sanggeus-jualan supermarket badag komérsial sarta musim puncak, sarta boga boga worries ngeunaan ngajalankeun kaluar. tina saham;Dibandingkeun sareng compressors sejen, compressors komérsial boga kinerja dimimitian hadé, noise handap, hirup layanan panjang sarta laju gagalna handap, ngurangan kasulitan pangropéa terus-terusan keur nu boga.

Dina waktu nu sarua, desain struktural kabinét curtain hawa leuwih padet tur lumrah, nu greatly prolongs umur jasa produk.Aya dukungan pigura baja sudut integral antara cangkang produk sareng tanki jero, sareng kateguhan sareng daya tahan ningkat sacara signifikan.

Kabinet curtain hawa ogé gaduh kaunggulan unik tina segi hemat energi.Nganggo bahan insulasi termal kualitas luhur, insulasi termal tina lapisan insulasi termal langkung saé.Ngadopsi desain anti kondensasi panto kaca, ganda-lapisan kaca kerung, sarta tabung molekular of desiccant jero, nu bisa nyerep uap cai dina kabinet, ku kituna dahareun dina kabinet garing tanpa kondensasi.

tampilan produk

parameter teknis

Parameter dasar Tipe YK Jauh Tipe Open Cooler
Modél BZ-YKF1819-01 BZ-YKF2519-01 BZ-YKF2919-01 BZ-YKF3719-01
Diménsi éksternal (mm) 1875 × 750 × 1970 2500 × 750 × 1970 2900 × 750 × 1970 3750 × 750 × 1970
Kisaran suhu (℃) 2°-8° 2°-8° 2°-8° 2°-8°
Volume Éféktif (L) 1130 1737 2015 2606
Wewengkon tampilan (M2) 1.78 2.38 2.76 3.56
Parameter kabinét Jangkungna tungtung hareup (mm) 384
Jumlah rak 4
Rido peuting Lalaunan
Sistim cooling Antar Dimensi (mm) 1875 × 648 × 1443 2500 × 648 × 1443 2900 × 648 × 1443 3750 × 648 × 1443
Ukuran bungkusan (mm) 2075 × 850 × 2170 2700 × 850 × 2170 3100 × 850 × 2170 3950 × 850 × 2170
Kompresor/(W) Tipe Jauh
Refrigerant Numutkeun Unit condensing éksternal
Suhu nguap ℃ -10 -10 -10 -10
Parameter listrik Lampu Kanopi & Rak 111.6W 151.2W 167.4W 226,8W
kipas ngejat 2 lembar / 66 2 lembar / 66 3 lembar / 99 4 lembar / 132
Anti Késang (W) 26 35 40 52
Daya Input (W) 203,6W 243.6W 339.4W 380,8W
  Harga FOB Qingdao($) $1,295 $1.500 $1.700 $2,033

tampilan rinci produk

Lambat langsir peuting
Outlet hawa disebarkeun merata,
Ngajaga suhu seragam

Téknologi outlet hawa backboard, kaluaran hawa seragam

rak multi-lapisan adjustable, sudut bisa disaluyukeun wenang

Setélan kontrol suhu calakan, gancang nyaluyukeun suhu, langkung merenah sareng gancang dianggo

Kipas EBM, Klep Ekspansi Danfoss, Pipa Tambaga Murni pikeun Penyejukan, Rak Bawah anu Bisa Dicabut, Gampang Dibersihkeun

Outlet hawa stainless steel, tahan korosi, piring handap boga kapasitas beban-bearing kuat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modeu Refrigeration Cooling hawa, Single-suhu
    Kabinet / warna kabinét busa / Pilihan
    Bahan Kabinet éksternal Lambaran baja Galvanized, palapis semprot pikeun bagian hiasan exterior
    Bahan Lapisan Dalam Lambaran baja galvanis, disemprot
    Di jero rak Lambaran logam nyemprot
    panel samping Foaming + Kaca insulasi
    suku Baud jangkar adjustable
    Evaporators Jenis sirip tabung tambaga
    Modeu throttle klep ékspansi termal
    Kontrol suhu Dixell / Merk Carel
    klep Solenoid /
    Defrost Defrost alami / defrost listrik
    Voltaseu 220V50HZ, 220V60HZ, 110V60HZ ; Numutkeun sarat anjeun
    Nyarios Tegangan anu dicutat dina halaman produk nyaéta 220V50HZ, upami anjeun peryogi tegangan khusus, urang kedah ngitung kutipan nyalira.
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami